• Recent project geluidsisolatie industrie
  • Akoestiek bedrijfshal Nijwa


Sectoren

Geluidsisolatie industrielawaai


Materialen, maatwerk en projecten

EASY Noise Control is de specialist op het gebied van geluidsisolatie. Wij leveren diensten en oplossingen voor geluidsisolatie en het verminderen van industrieel lawaai. Naast akoestische materialen voor het stiller maken van machines, apparaten en voertuigen, hebben wij ook complete geluidsisolatie oplossingen voor het bestrijden van lawaai in en om werkplaatsen en fabrieken. EASY Noise Control staat voor service en gemak, kennis en kwaliteit. Neem contact op om vrijblijvend kennis te maken met onze dienstverlening en oplossingen.

Geluidsisolatie producten

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment geluidsisolerende, geluidswerende en trillingsdempende materialen en oplossingen voor industriële toepassingen. Zo kunt u denken aan oplossingen voor de omhuizing, ventilatie, en openingen en doorvoeringen bij machines.

Maatwerk

Wij zijn in staat om vrijwel alle geluidswerende, ontdreuningsmateriaal en geluidsisolerende platen te leveren. Op maat gesneden of gestanst, verpakt en aangeleverd volgens uw specificaties en nog veel meer. Hebben wij het door u gewenste  product niet in het assortiment? Dankzij ons uitgebreide netwerk van leveranciers en fabrikanten kunnen wij dit vaak toch laten maken en leveren.

Advies en ondersteuning bij geluidsisolatie

Wij helpen u graag bij het inventariseren van uw eisen en wensen ten aanzien van een geluidstechnische oplossing en het vinden van de juiste materialen. Met onze ruime kennis en ervaring bezoeken wij u graag op locatie om samen met u tot de juiste geluidsisolatie oplossing te komen. Tevens verzorgen wij samples, uitleg en/of 3D schetsen van onze oplossingen. 

Opdrachtgevers


Over EASY Noise Control

Wanneer u kiest voor EASY Noise Control, kiest u voor een enthousiaste, flexibele partner. Zakendoen met EASY Noise Control moet makkelijk en prettig zijn. Onze opdrachtgevers op het gebied van industrie zijn onder meer:

Machine- en apparatenbouwers

Wij leveren akoestische en geluidsisolatie materialen aan machine- en apparatenbouwers om hun eindproducten zoals aggregaten en powerpacks, koel- en klimaatsystemen of werkplaatsapparatuur stiller te maken.

Verwerkende industrie

Bedrijven in constructie en metaal of houtbewerking kiezen voor onze producten om akoestische eigenschappen van hun product te verbeteren, zoals bijvoorbeeld meubelmakers die een geluidsabsorberende kantoorkast in het assortiment hebben.

Fabrieken en werkplaatsen

Overschrijdingen op het gebied van arbo of milieuwetgeving, lawaai van machinesgalm in de werkplaats of lawaai op de werkplek, bij EASY Noise Control bent u aan het juiste adres voor het vinden van een passende oplossing op het gebied van akoestiek en geluidsisolatie.

Turnkey projecten

Ook voor eenmalige oplossingen zijn wij u van dienst. Wij verzorgen het complete project van engineering tot en met montage van geluidsschermen, akoestische baffles en akoestische plafondeilanden en omkastingen voor geluidsisolatie, . Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of het maken van een concrete offerte.