Advies op locatie

De akoestisch specialisten van EASY Noise Control bezoeken graag uw bedrijf of project voor het analyseren van uw geluidsprobleem. 

Waarom op locatie?

In sommige gevallen is het bezoeken van de locatie een belangrijke stap in het oplossen van een geluidsprobleem. Niet alleen beoordeelt onze specialist op dat moment de aard van het probleem, maar er wordt ook meteen een koppeling gemaakt naar de praktische oplossing. Wat is handig en wat niet? Wat zijn de aandachtspunten? Aan de hand van onze bevindingen op locatie maken wij een concretere offerte.

Kosten

Na een eerste evaluatie van het probleem en de mogelijke oplossingen is een bezoek op locatie en het opstellen van advies / offerte in principe vrijblijvend en kosteloos. Het helpt ons om een goede offerte op te stellen.

Zijn wij genoodzaakt om kosten te maken door het uitvoeren van een uitgebreidere analyse of externe expertise? Dan overleggen wij altijd vooraf. 

Bij twijfel tussen een advies op locatie of een advies op afstand, kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen. Wij bespreken het graag.

Maak een afspraak

Vanuit ons kantoor in De Meern zijn de meeste regio's goed bereikbaar. Ook zijn wij regelmatig in België. Derhalve kunnen de meeste bezoeken snel en flexibel worden ingepland. Neem contact op voor het maken van een afspraak.