Akoestisch adviseurs

Welkom op de informatie pagina speciaal voor adviseurs. Wij ondersteunen u en uw opdrachtgever graag vrijblijvend bij het vinden van de geschikte oplossing voor industriële geluidsproblemen. 
 

Engineering support

Uw aanbevelingen, onze oplossingen. Wij leveren natuurlijk de akoestische gegevens aan van onze oplossingen, maar doen nog veel meer dan dat. Vaak kunnen wij bijvoorbeeld een 3D schets maken van de voorgestelde oplossing. Simpel, eenvoudig maar zeer verhelderend voor uw opdrachtgever. Hebben wij niet alle benodigde kennis in huis? Wij beschikken over een uitstekend, uitgebreid netwerk van fabrikanten, leveranciers én collegabedrijven in heel Europa die ons en u graag helpen. 
 

Budgetberekening

Wij berekenen vrijblijvend de financiële aspecten van de benodigde geluidreducerende maatregelen. Van geluidsdempers tot omkastingen en van geluidschermen tot ruimte-akoestische voorzieningen, wij hebben de mogelijkheden om snel een budgetprijs op maat te berekenen om uw rapport compleet te maken.
 

Realisatie

Na het adviestraject is uw opdrachtgever bij EASY Noise Control in goede handen voor de verdere realisatie van het project, van engineering tot montage door deskundige monteurs.