Productontwikkelaars

Welkom op de informatie pagina speciaal voor productontwikkelaars, industrieel ontwerpers en engineers. Wij zijn u graag van dienst bij het stiller maken van uw product. 
 

Gratis sample service

Bestel gratis monsters stukjes met onze sample service. Wilt u uitgebreider testen met één of meerdere van onze producten? Laat het ons weten! Wij bezorgen u graag een sample volgens de juiste specificaties.
 

Vrijblijvende brainstormsessie

Voor specifieke vragen op het gebied van lawaai en trillingen in uw product plannen wij graag een vrijblijvende brainstormsessie in. Het doel is om kennis uit te wisselen. Wellicht doet u bij ons enkele tips op om uw product stiller te maken, en wij doen inspiratie op voor het verbeteren en uitbreiden van ons assortiment. 
 

Maatwerk

Natuurlijk willen wij graag uw leverancier van akoestische materialen worden. Dankzij een ruim assortiment en een zeer uitgebreid netwerk zijn wij in staat om aan alle eisen en wensen te voldoen. Wij leveren onze producten desgewenst gesneden, gezaagd of gestanst in de juiste afmetingen. Verder passen wij verpakking, logistiek en administratieve afwikkeling aan op voorkeuren.