Projecten

 • Akoestiek bedrijfshallen Nijwa Zwolle

  In opdracht van de Nijwa Groep BV heeft EASY Noise Control akoestische voorzieningen aangebracht in de bedrijfshallen. In deze hallen wordt onder andere onderhoud gepleegd aan vrachtwagens en bedrijfswagens. Hierbij was er sprake van veel lawaai op de werkplaats en een slechte spraakverstaanbaarheid.

  Lees verder

 • Akoestiek productiehal Meijer Metal verbeterd

  Bij Meijer Metal in Sint Jacobiparochie is een bestaande productiehal aangepast voor uitbreiding van het machinepark. De bouwkundige werkzaamheden zijn uitgevoerd door Bouwbedrijf Lont uit Sint Annaparochie. Voor aanvang van de werkzaamheden is EASY Noise Control gevraagd om preventief akoestische maatregelen te nemen in deze productiehal.

  Lees verder

 • Verrijdbare geluidsschermen onderweg naar China.

  Het EASYscherm industriële geluidsscherm is een veelgebruikt product door EASY Noise Control voor diverse binnen- en buitentoepassingen. Met behulp van de modulaire opbouw wordt voor uiteenlopende problemen een oplossing gerealiseerd. Nieuw binnen ons assortiment geluidsschermen is het verrijdbare EASYscherm geluidsscherm.

  Lees verder

 • Akoestiek werkplaats Netherlocks verbeterd

  Netherlocks is een fabrikant van maatwerk veiligheidskleppen voor leidingsystemen in de olie- en gasindustrie. In de werkplaats van Netherlocks worden deze systemen door diverse werknemers geassembleerd. Vanwege de hoge kwaliteitsstandaarden is optimale concentratie een vereiste. De akoestiek speelt bij deze optimale concentratie een belangrijke rol.

  Lees verder

 • Akoestiek bedrijfshal Blok Techniek

  Blok Techniek produceert maatwerk schakel- en verdeelinrichtingen, bedieningspanelen en besturingskasten. Onlangs verhuisde het bedrijf van hun oude pand naar een groter onderkomen in dezelfde straat. Het nieuwe pand leek op het eerste gezicht vrijwel identiek, maar er bleek een belangrijk verschil tussen beide panden te zijn: de akoestiek. Deze bleek in de nieuwe bedrijfshal een stuk slechter te zijn. EASY Noise Control bedacht een oplossing.

  Lees verder

 • Geluidsisolerende scheidingswand voor Hydraulic Transport Systems

  In november 2014 verhuisde Hydraulic Transport Systems, leverancier van hydraulische afzetsystemen, naar een nieuwe locatie in Hoogeveen. Daarbij werden het onderdelenmagazijn en alle productiefaciliteiten in één bedrijfshal van ruim 5000 m2 samengebracht. EASY Noise Control adviseerde en realiseerde akoestische verbeteringen. Lees verder

 • Panda BV: rustiger werken door goede akoestiek

  EASY Noise Control heeft onlangs een project gerealiseerd bij kwekerij Panda BV in het Westland. In de verpakkingsafdeling van Panda BV worden jaarlijks miljoenen aubergines gereed gemaakt voor transport. Dit proces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd met transportsystemen en verpakkingsmachines die stuk voor stuk geluid produceren.

  Lees verder

 • Akoestiek stansmessenfabriek verbeterd

  Bij een recente opknapbeurt bij Oorbeek Stansmessen in Amsterdam besloot men het oude, vervuilde akoestische schuim van de wanden te verwijderen. Het schuim bleek zijn akoestische werking nog niet verloren te zijn: direct na het verwijderen van het schuim nam de galm en geluidshinder in de werkplaats toe. EASY Noise Control werd benaderd voor het vinden van een oplossing.

  Lees verder

 • EASYscherm voor ijssalon

  Onlangs leverde EASY Noise Control een industrieel geluidsscherm voor ijssalon Roma in Utrecht. Hoewel er geen normen werden overschreden, wilde de opdrachtgever vooral nachtelijke geluidshinder van de koelmachine naar de omwonenden verminderen. Daarin is geslaagd met behulp van een EASYscherm. 

  Lees verder

 • Lawaai transportband drukkerij verminderd

  In een grote drukkerij veroorzaakte de transportband geluidshinder voor de medewerkers. EASY Noise Control adviseerde een oplossing.

  Lees verder