EASY geluidsisolerende deur

EASY geluidsisolerende deur
EASY geluidsisolerende deur EASY geluidsisolerende deur EASY geluidsisolerende deur EASY geluidsisolerende deur EASY geluidsisolerende deur EASY geluidsisolerende deur

De EASY geluidsisolerende deuren zijn hoogwaardige industriële deuren, geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Deze deuren hebben een verhoogd geluiddempend vermogen ten opzichte van standaard deuren. Het deurblad is 80 mm dik en is samengesteld uit een elektrolytisch verzinkte staalplaat, voorzien van een ontdreunings- en isolatiemateriaal, gevuld met hoogwaardig absorptiepakket. Met behulp van speciaal profielrubber wordt een optimale afdichting en geluidsisolatiewaarde gerealiseerd.

Type geluidsisolerende deur
EASY Noise Control levert drie soorten geluidsisolerende deuren, die zowel enkel- als dubbelvleugelig zijn uit te voeren:

De EGD45, met Rw-waarde 45.
De EGD52, met Rw-waarde 52.
De EGD56, met Rw-waarde 56 voor een optimale geluidsisolatie.

De geluidsisolerende deuren kunnen uitsluitend worden besteld inclusief levering en montage. Onderstaande prijzen zijn exclusief de verzend- en montagekosten.

 

Vanaf: € 1.765,00 (Incl. BTW: € 2.135,65 )

Excl. verzendkosten

(Excl. BTW)
Deskundig advies
Hoge prijs-kwaliteit verhouding
Levertijd op aanvraag
Stel een vraag Vraag offerte aan

Afmeting
De standaard afmetingen voor de enkelvleugelige en dubbelvleugelige deur zijn respectievelijk: 930 x 2300 mm en 1860 x 2300 mm (vrije doorgangsmaat). Op aanvraag is het mogelijk om de deuren te bestellen in een andere afmeting. De geluidsisolerende deuren worden compleet met kozijn geleverd.

Kleuren
Afwerking kozijn en deur: poedercoating of natlak. Op aanvraag zijn alle RAL kleuren mogelijk. Metallic en/of signaalkleuren zijn tegen een meerprijs leverbaar. De EGD56 is niet verkrijgbaar met poedercoating.

Hang- en sluitwerk
Ieder deurblad wordt voorzien van minimaal drie stuks gegalvaniseerde scharnieren met roestvast stalen pen in bronzen bus. De deuren worden standaard voorzien van een 1-punts loopslot, voorbereid voor europrofielcilinder (niet inbegrepen) en aluminium krukken.

Kozijn
De deuren worden geleverd inclusief een blok- of hoekkozijn met geïntegreerd stelmechanisme, vervaardigd uit 2 mm verzinkte staalplaat, direct te monteren in een haakse, maatvaste sparing met voldoende stevigheid. 

Inbraakwerend
Indien gewenst kunnen de geluidsisolerende deuren inbraakwerend worden uitgevoerd. Deze deursamenstelling is getest en gecertificeerd volgens EN 1627.

Vluchtdeur
Voor alle deurtypen geldt: antipaniek conform EN 1179 (paniekslot met kruk) of EN 1125 (paniekbar).

Dorpel
De standaard dorpel heeft een hoogte van 44 mm. Op aanvraag is een lage dorpel (14 of 22 mm), een valdorpel of een sleepdorpel leverbaar.

Brandwerend
Alle deurtypen zijn brandwerend gecertificeerd volgens EN 1634-1. De deuren kunnen indien gewenst 30 minuten brandvertragend (brandklasse EW 30) of 60 minuten brandvertragend (brandklasse EW 60) worden uitgevoerd. Daarnaast is het op aanvraag mogelijk om de deuren volgens classificatie EI1 30, EI1 60, EI2 30 of EI2 60 uit te voeren. Neem hiervoor contact met ons op.

Levering en montage
De geluidsisolerende deuren kunnen uitsluitend worden besteld inclusief levering en montage. De montage wordt uitgevoerd door een ervaren montageteam. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

Geluidsdemping
Geluidsdemping deuren

Extra informatie

Category Description De EASY geluidsisolerende deuren zijn hoogwaardige industriële deuren voor binnen- en buitentoepassingen.
Kleur Nee
Type Nee
Featured Product Nee
Afmeting Nee
Standaardafmeting Nee
Standaarddikte Nee
Kleur EASYpol Nee

Stel als eerste een vraag over dit product

Neem contact op