Producten

EASY Noise Control biedt een breed pakket aan akoestische producten en oplossingen voor industrie en machinebouw. Alle producten zijn geselecteerd op hoogwaardige akoestische eigenschappen. 

Wij hebben deze pagina opgedeeld in de volgende categoriën:

Akoestische materialen

Alle akoestische materialen op een rijtje of verdeeld in subcategoriën zoals geluidsabsorberende, geluidsisolerende, ontdreunende en trillingsdempende materialen. Deze materialen zijn leverbaar in standaardafmetingen of op maat gemaakt voor uw toepassing.

Akoestische componenten

Hieronder verstaan wij professionele akoestische oplossingen zoals geluiddempers en akoestische roosters, geluidsisolerende (sandwich)panelen, geluidsisolerende deuren en akoestische plafondsystemen. Deze betrekken wij bij vooraanstaande fabrikanten uit Nederland en Europa. Akoestische componenten zijn in hoge mate aan te passen aan de eisen en wensen van onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan afmetingen, akoestisch resultaat of conservering (bijv. poedercoating).

 

De juiste oplossing

Twijfelt u aan de juiste oplossing voor uw akoestische probleem? Kijk eens verder onder het kopje Toepassingen of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Zoekt u een oplossing voor op kantoor? Klik dan hier voor onze website met esthetisch hoogwaardige oplossingen.